ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ατρομήτου

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ατρομήτου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Πέντε δυνατά φιλικά θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου οι παίκτες του Ντάμιρ Κάναντι θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΛ στο "AEL FC Arena", στις 29 θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για να παίξουν με τον Παναιτωλικό.

Στις 2 Αυγούστου θα υποδεχθούν τη Λαμία στο Περιστέρι, στις 6 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 9 Αυγούστου θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πιο δυνατό τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή πέντε φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Στις 22 Ιουλίου φεύγοντας από το Πήλιο θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο "AELFC Arena".

Στις 29 Ιουλίου θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Στις 2 Αυγούστου θα υποδεχθεί τη Λαμία στο Περιστέρι.

Στις 6 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Στις 9 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ανοικτές παραμένουν οι ημερομηνίες 26 Ιουλίου και 12 Αυγούστου για τη διεξαγωγή δύο ακόμη φιλικών αγώνων και ήδη γίνονται επαφές για την αναζήτηση των αντιπάλων.

Στις 15 Ιουλίου η ομάδα μας θα δώσει πάντως το πρώτο test της περιόδου στα Χάνια του Πηλίου όπου ήδη προετοιμάζεται με αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας.

Photo Credits: atromitosfc.gr

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ