ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα έχουν με την τύχη τους και τα δοκάρια στον Ατρόμητο

Τα έχουν με την τύχη τους και τα δοκάρια στον Ατρόμητο
Ουσέρο INTIME SPORTS

Μόλις δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται ο Ατρόμητος που είναι... πρωταθλητής στα δοκάρια τη φετινή περίοδο. Με την τύχη τους τα έχουν βάλει στο Περιστέρι (VIDEOS).

Ποιος θα το περίμενε. Ο Ατρόμητος έχοντας κάνει εξαιρετικές μεταγραφές το καλοκαίρι αντί να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, είναι μόλις δυο πόντους πάνω από την 15η θέση και τον υποβιβασμό στην Football League.

Σίγουρα κάποιες κινήσεις δεν έχουν βοηθήσει όσο θα περίμεναν στο Περιστέρι, ενώ οι τραυματισμοί έχουν "τσακίσει" την ομάδα, όμως και η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Χαρακτηριστικά στα μισά σχεδόν παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει, αν όχι σε όλα, σε ορισμένα από αυτά βαθμό ή και βαθμούς! Ας τα δούμε αναλυτικά...

Ατυχία και δοκάρια

10η: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-2 (δοκάρι ο Ναπολεόνι στο 1-0)

9η: Ηρακλής - Ατρόμητος 2-0 (χαμένο πέναλτι στο 1-0)

7η: Βέροια - Ατρόμητος 0-1 (δοκάρι στο 0-0)

6η: ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0 (δοκάρι στο 93 στο 1-0)

5η: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2 (δοκάρι στο 1-1, το έφαγε στο 90')

4η: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0 (δυο δοκάρια στο 0-0)

Την 4η αγωνιστική ο Ατρόμητος έχασε με 1-0 από τον ΠΑΣ, έχοντας δυο δοκάρια ενώ το σκορ ήταν στο 0-0! Με τον ΠΑΟΚ ήττα και δοκάρι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Με την ΑΕΚ δοκάρι στο 93' με το σκορ στο 1-0 για την Ένωση και τέλος δοκάρι με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Ατρόμητος κέρδιζε με 1-0 (στο τέλος έχασε με 2-1).

Είναι να μην τα έχουν με την τύχη τους στο Περιστέρι;

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ