ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Την Τετάρτη (20/7) ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης θα διατίθενται από την Τρίτη (19/7) το απόγευμα.

Την Τετάρτη (20/7) το βράδυ ο Ατρόμητος δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό στην "πρόβα τζενεράλε" των "ερυθρολεύκων" πριν την πρώτη ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου από την Τρίτη (19/7) το απόγευμα θα διατίθενται προς πώληση τα εισιτήρια του αγώνα τόσο για τους οπαδούς του Ατρόμητου όσο και για αυτούς του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 25 ευρώ ενώ υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ για παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι το 2002.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τους φιλάθλους μας ότι η πώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης 20 Ιουλίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου θα ξεκινήσει αύριο (Τρίτη) από το εκδοτήριο της Θύρας 2 και θα πραγματοποιηθεί από τις 17.30 μέχρι τις 20.00.

Ενώ αύριο Τετάρτη θα γίνει ως εξής:

- Απότις 12.00 μέχρι τις 14.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2. Παράλληλα από το ίδιο σημείο θα γίνεται και πώληση των νέων καρτών διαρκείας.

- Απότις 16.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 21.00 η πώληση θα μεταφερθεί στα υπόλοιπα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

- Απότις 18.30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 21.00 θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα για την αγορά εισιτήριου προσκομίζοντας τα ακριβή στοιχεία Αστυνομικής Ταυτότητας και αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Το Παιδικό Εισιτήριο αφορά παιδιά γεννημένα μέχρι το 2002 και επίσης είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπορούν εκτός από το εκδοτήριο να αγοράσουν εισιτήριο από σήμεραμέσω τουAtromitosOnLineTicketστην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: ttp://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ