ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σύσκεψη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Σύσκεψη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό. 1.000 εισιτήρια θα παραλάβουν οι "ερυθρόλευκοι"

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/9) σε αίθουσα του γηπέδου Περιστερίου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου ανακοίνωσε την πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία θα χορηγούνται εισιτήρια στις ομάδες που θα υποβάλλουν επίσημο αίτημα υπό την προϋπόθεση της ανταποδοτικότητας για τα παιχνίδια του β' γύρου.

Έτσι, έγινε αποδεκτό το επίσημο αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την χορήγηση εισιτηρίων προκειμένου να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας της.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραλάβει 1000 εισιτήρια που αντιστοιχούν στη Θύρα 1 (μεταλλική) του γηπέδου Περιστερίου τα οποία και θα διαθέσει στους φιλάθλους της.

Την ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο γήπεδο Περιστερίου για τη φιλοξενούμενη ομάδα και συνιστάται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν θα παραλάβουν εισιτήριο από την ομάδα τους να μην προσέλθουν στο γήπεδο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ