ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

''Στον Ατρόμητο ο Λε Ταλέκ''

''Στον Ατρόμητο ο Λε Ταλέκ''
Λε Ταλέκ

Παίκτη του Ατρόμητου παρουσιάζουν οι Γάλλοι τον Άντονι Λε Ταλέκ. Για τον 31 ετών επιθετικό επισημαίνεται πως απομένουν να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Περιστεριώτες.

Η προσθήκη του Ατρόμητου στη γραμμή κρούσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα '' mercato365.com'' είναι ο Άντονι Λε Ταλέκ. Ο 31 ετών επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βαλενσιέν (71 ματς, 20 γκολ σε τρία χρόνια) και σύμφωνα με όσα γράφονται απομένουν λεπτομέρειες για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Περιστερίου.

Πάντα κατά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Λε Ταλέκ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1984. Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία στη Χάβρη, ενώ ακολούθησε η Λίβερπουλ (2001-2008), από την οποία ωστόσο δόθηκε δανεικός σε Χάβρη, Σεντ Ετιέν, Σάντερλαντ, Σοσό και Λε Μαν.

Στην τελευταία υπέγραψε το 2008 και έμεινε μέχρι το 2010. Εν συνεχεία Οσέρ (2010-2012) και Βαλενσιέν. Έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Κ17 και Κ21 της Γαλλίας.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ