ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2020 ο Μάντσον

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μάντσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Βραζιλιάνο μέσο του κι εκ των "αποκαλύψεων" της φετινής Super League Σουρωτή, Μάντσον, μέχρι το 2020.

Ύστερα από 10 αγωνιστικές συγκατοικεί στην κορυφή της Super League Σουρωτή με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος "έδεσε" ένα από τα βασικά στοιχεία της φετινής σούπερ (μέχρι τώρα) χρονιάς του.

Οι Περιστεριώτες επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο τους, Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Σάντος, μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Ο Νοτιοαμερικάνος έφθασε από τη Ρουμανία και την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και είναι - δίχως αμφιβολία - μία εκ των "αποκαλύψεων" της φετινής Super League Σουρωτή. Ένας rookie που έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος σε δύο θέσεις (ως επί το πλείστον αμυντικός μέσος, αλλά και κεντρικός αμυντικός).

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2020 ο Μάντσον

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει για την ανανέωση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσον Νασιμέντο.

Ο Μάντσον έπειτα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Ελλάδας και του Εξωτερικού και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, η Διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος με γρήγορες κινήσεις τον «έδεσε» με επέκταση διετούς διάρκειας (2020).

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Βραζιλιάνος μάνατζερ του παίκτη συνομιλώντας με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλο, βρίσκοντας τη χρυσή λύση για την παραμονή του παίκτη στο Περιστέρι.

Ο Βραζιλιάνος έχει μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με ένα γκολ και άλλη μια συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Μάντσον μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος και ο προπονητής της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι.

Η απόφαση της ανανέωσης του συμβολαίου δεν ήταν καθόλου δύσκολη για μένα αφού εκτιμώ πάρα πολύ τον κόσμο της ομάδας μας που έχει σταθεί όλη τη χρονιά δίπλα μας αλλά και τις υποδειγματικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Ατρόμητος.

Εύχομαι η φανταστική μέχρι τώρα πορεία μας, να συνεχιστεί ώστε να πανηγυρίσουμε και άλλες επιτυχίες μαζί με τους φιλάθλους μας».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ