ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη όλοι στον Ατρόμητο

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη όλοι στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό οι δυο αρχηγοί των ομάδων και ο ρέφερι της αναμέτρησης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα Κουτσούκη.

Σε μια αξιοπρόσεκτη κίνηση προχώρησαν οι δυο αρχηγοί του Ατρόμητου και του Παναιτωλικού πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή. Οι Φυτανίδης και Κούσας καθώς και ο διαιτητής της αναμέτρησης Βαγγέλης Κιοτζένης μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων του Ατρόμητου έκαναν την εμφάνιση τους με μπλουζάκια που έγραφαν: "Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις".

Ήθελαν έτσι να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης προς τον Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος δίνει τη μάχη του και από την οποία όλοι ελπίζουν να βγει νικητής. Ανάλογη κίνηση έκαναν και οι παίκτες της Κ20.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για ένα νέο παιδί, εν προκειμένω για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας Λεωνίδας Κουτσούκης, όταν δίνει μια «μάχη» είναι να του υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι κι εμείς είμαστε συμμέτοχοι, αγωνιούμε κι ευχόμαστε να βγει νικητής!

Mε πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό οι αρχηγοί των δύο ομάδων Σωκράτης Φυτανίδης - Γιώργος Κούσας και ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης έστειλαν λοιπόν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα.

Το ίδιο έκανε όμως σύσσωμη η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία πριν από το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού παρατάχθηκε φορώντας τα φακελάκια με το μήνυμα: «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις»".

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη όλοι στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES

Ρεπό την Τρίτη στον Ατρόμητο

Εν τω μεταξύ με αποθεραπεία καιspaγια όσους παίκτες αγωνίστηκαν εναντίον του Παναιτωλικού και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Την Τρίτη οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ