ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Ολίμπια Πράγας ο Βασιλείου του Ατρόμητου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Βασιλείου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος παραχώρησε δανεικό τον Θωμά Βασιλείου στη δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας, στην Ολίμπια Πράγας. Ανακοίνωσε, επίσης, τη λύση της συνεργασίας με τον Μπαστακό.

Δανεικός στην Ολίμπια Πράγας παραχωρήθηκε από τον Ατρόμητο ο Θωμάς Βασιλείου. Ο 23χρονος εξτρέμ θα παίξει στην ομάδα της Τσεχίας ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Στην ίδια ομάδα παίζει και ο Γιώργος Κατίδης.

Η ανακοίνωση: Με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι αποφασίστηκε να δοθεί ο μέσος της ομάδας μας Θωμάς Βασιλείου. Ο Βασιλείου θα αγωνιστεί το επόμενο εξάμηνο στο πρωτάθλημα της Β’ Τσεχίας για λογαριασμό της FK Olympia Prague".

Λύση συνεργασίας με Μιχάλη Μπαστακό

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και το "διαζύγιο" με τον Μιχάλη Μπαστακό, που πήγε στον Άρη: "Με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής παραχωρήθηκε στον Άρη ο επιθετικός Μιχάλης Μπαστακός. Η ομάδα μας κράτησε ποσοστό μεταπώλησης 30% για μελλοντική μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε α έχει μια εξαιρετική πορεία στην καριέρα του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ