ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο ο Ματέι

COSMIN MATEI BUCUROS
COSMIN MATEI BUCUROS CIAO

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Κοσμίν Ματέι για να έχει τις τελικές επαφές με τους διοικούντες του Ατρομήτου για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου. (VIDEO)

Ένας παίκτης που τον τελευταίο ένα χρόνο έχει απασχολήσει αρκετά τα ελληνικά ΜΜΕ βρίσκεται τελικά στη χώρα μας και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Ατρομήτου.

Ο λόγος για τον Κοσμίν Ματέι ο οποίος είναι στην Αθήνα και βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Περιστερίου.

Δημοσιεύματα τον τελευταίο ένα χρόνο ήθελαν τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Αστέρα Τρίπολης να έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά τελικά δεν είχαν προχωρήσει οι επαφές. Ο Ματέι είναι 24 ετών και αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες με καλύτερη του θέση αυτή του δεξιού μέσου. Ο παίκτης ανήκει στην Ντίναμο Βουκουρεστίου από το 2012 με την οποία μετρά 100 συμμετοχές και 20 γκολ.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει με το θέμα των δικαιωμάτων του να εκκρεμεί, ωστόσο σύντομα αναμένεται να τελειώσει και αυτό και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η καριέρα του Κοσμίν Ματέι

2008-10 Φαρούλ Κονστάντσα 35 (4)

2010-11 Στεάουα Βουκουρεστίου 5 (0)

2011 Άστρα Πλοϊέστι 6 (1)

2012- Ντιναμό Βουκουρεστίου 100 (20)

Δείτε ένα βίντεο με τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ