ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην διάθεση του Νιόπλια και ο Μπρίτο στον Ατρόμητο

Στην διάθεση του Νιόπλια και ο Μπρίτο στον Ατρόμητο
Μπρίτο INTIME SPORTS

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα από το ματς στο Περιστέρι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και με τον Μπρίτο να δηλώνει παρών ο Ατρόμητος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αρκαδία.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο καθώς όποια ομάδα κερδίσει θα μπορούσε να παλέψει μέχρι το τέλος για την 2η θέση των πλέι οφ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ξεκίνησε την Πέμπτη την προετοιμασία για το ματς στην Αρκαδία και το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα έχει στην διάθεση του και τον Μπρίτο που δήλωσε παρών. Όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το ματς της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Αστέρα και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον κυριακάτικο αγώνα στη Τρίπολη (4αγωνιστική τωνplayoffs).

Στο κανονικό πρόγραμμα ενσωματώθηκε από σήμερα ο Μπρίτο. Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση".

Παίρνει εισιτήρια για Τρίπολη ο Ατρόμητος

Εν τω μεταξύ ο Ατρόμητος ζήτησε και πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Τρίπολη τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ με τους φιλάθλους της ομάδας του Περιστερίου να φιλοξενούνται στην Θύρα 4.

"Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου.

Αποφασίστηκε να λειτουργήσει η Θύρα 4 του γηπέδου «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας. Θα λειτουργήσει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ