ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην αποστολή για Βέροια ο Κιβρακίδης

Στην αποστολή για Βέροια ο Κιβρακίδης
Κιβρακίδης Μίνγκας INTIME SPORTS

Την αποστολή του αυριανού (13/2, 15.00) αγώνα με τη Βέροια στο γήπεδο Περιστερίου για την 22η αγωνιστική ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας και σε αυτή βρίσκεται και ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (13/2, 15.00) με τη Βέροια στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική και ο Τραϊανός Δέλλας γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης είναι στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει, καθώς έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα από ισάριθμα χτυπήματα στους αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και θα γίνει προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλει το τρίποντο για να βελτιώσει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Κεϊτά, Ματέι, Ουσέρο, Ούμπιντες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ