ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη βάση του ο Ατρόμητος, "βλέπει" Πλατανιά

Στη βάση του ο Ατρόμητος, "βλέπει" Πλατανιά
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ευρώπη τέλος για τον Ατρόμητο, η αποστολή του οποίου επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (28/8) στην Αθήνα. Οι Περιστεριώτες αφοσιώνονται πια στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Δευτέρας (31/8) με τον Πλατανιά.

Στη βάση του επέστρεψε ο Ατρόμητος το απόγευμα της Παρασκευής (28/8), μετά την τριήμερη παραμομή του στην Κωνσταντινούπολη, για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, που δεν εξελίχθηκε με τον επιθυμητό τρόπο. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή της πορεία μετά τον αποκλεισμό από τους Τούρκους και η προσοχή πια στρέφεται στο πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα (31/8) οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League και πέρα από το εμπόδιο της ομάδας των Χανίων θα πρέπει να ξεπεράσουν και την κόπωση από το ταξίδι και τον αγώνα στην Πόλη. Προβλήματα με τραυματισμούς δεν προέκυψαν και ως εκ τούτου όλοι θα υπολογίζονται για το ματς στην Κρήτη.

Εκτός θα είναι μονάχα ο Εμπόου, που έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Όλα αυτά και ενώ η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού που θα καλύψει το κενό του Σενεγαλέζου συνεχίζεται. Αυτό που αναζητείται από τη διοίκηση από κοινού με το προπονητικό επιτελείο είναι παίκτης που να έχει παιχνίδια στα πόδια του και να μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Η 3η θέση μονόδρομος για τον Ατρόμητο

Γρηγορίου: "Διέκρινα υπέρμετρο άγχος"

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Καθάρισε από νωρίς η Φενέρμπαχτσε, 3-0 τον Ατρόμητο

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ