ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη λίστα του Ατρομήτου Αλκαράθ και Ρεσίνο

Στη λίστα του Ατρομήτου Αλκαράθ και Ρεσίνο

Ο Ατρόμητος κοιτάζει στην Ιβηρική για τον αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα, με τους Λούκας Αλκαράθ και Αμπέλ Ρεσίνο να είναι δύο εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται.

Μπορεί ο Γιώργος Κορακάκης να είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Ατρόμητο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα, την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη για την 5η αγωνιστική της SuperLeague, αλλά στο Περιστέρι κορυφώνονται οι διεργασίες για την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Το βάρος της αναζήτησης έχει επικεντρωθεί στην Ιβηρική με πολλές περιπτώσεις προπονητών από την Ισπανία και την Πορτογαλία να ξεχωρίζουν.

Από την πρώτη στη λίστα περίοπτη θέση έχουν τα ονόματα των Αμπέλ Ρεσίνο και Λούκας Αλκαράθ. Ο πρώτος είναι 56 ετών έχει εργαστεί στις Λεβάντε, Ατλέτικο, Βαγιαδολίδ, Γρανάδα, Θέλτα και Γρανάδα, ενώ ο δεύτερος έχει και πρότερο ελληνικό βίο.

Κι αυτό γιατί τη σεζόν 2012-2013 έχει καθίσει στον πάγκο του Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ έχει δουλέψει στις Γρανάδα, Αλμερία, Ουέλβα, Σανταντέρ, Χερέθ, Μούρθια, Κόρδοβα, Αλμερία και Λεβάντε, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ