ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη λίστα και ο Μαρτίνες

Στη λίστα και ο Μαρτίνες
Μαρτίνες

Ο Ατρόμητος ψάχνει τον εξτρέμ που θα αντικαταστήσει τον Κοσμίν Ματέι, με τον 28χρονο Αργεντινό άσο, Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό να εξετάζεται από τους Περιστεριώτες σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο 28χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Νικολάς Μαρτίνες, δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αποχώρηση του Ρουμάνου εξτρέμ, Κοσμίν Ματέι, από τον Ατρόμητο για την Γκεντσλέρμπιρλίγι, κρίνει επιβεβλημένη την ενίσχυση της ομάδας του Περιστερίου σε αυτή τη θέση.

Ανάμεσα στα άλλα ονόματα που εξετάζονται είναι κι αυτό του Νίκο Μαρτίνες σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Για τον Αργεντινό ενδιαφέρθηκαν κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο τόσο ομάδες από το εξωτερικό (Γκενκ και Ζάλτσμπουργκ) όσο κι από την εγχώρια αγορά (Άρης).

Καμία ωστόσο δεν μπόρεσε ή δεν είχε την πρόθεση να καλύψει το συμβόλαιο που έχει ο Αργεντινός στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το "αγκάθι" και στην περίπτωση του Ατρομήτου, καθώς ο Μαρτίνες είναι - δεδομένης της ποιότητάς του - ένας παίκτης που καλύπτει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του Τραϊανού Δέλλα και των διοικούντων της ομάδας του Περιστερίου.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ