ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη διάθεση του Δέλλα οι Φυτανίδης, Ούμπιντες

Στη διάθεση του Δέλλα οι Φυτανίδης, Ούμπιντες
Δέλλας, Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον στους Φυτανίδη και Ούμπιντες είναι ο Τραϊανός Δέλλας ενώ και ο τραυματισμός του Γοδόι δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει Πανθρακικού.

Δυο ήττες στα δυο πρώτα ματς στον πάγκο του Ατρόμητου μετράει ο Τραϊανός Δέλλας με το νεαρό προπονητή να είχε και την ατυχία να μην έχει στη διάθεση του δυο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας του Περιστερίου, τους Φυτανίδη και Ουμπίντες οι οποίοι ήταν τραυματίες.

Πλέον όμως έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα της εκγύμνασης και θα βρίσκονται στην διάθεση του για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Προσφέροντας του δυο ακόμα πολύτιμες λύσεις ενώ στο παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής θα παίξει και ο Ουσέρο που εξέτισε την τιμωρία του. Στην προπόνηση της Τρίτης δεν παραβρέθηκε ο Μπίτολο ο οποίος είχε γαστρεντερίτιδα και πήρε θεραπευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"O Μαριάνο Μπίτολο απουσίασε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας μας που συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Ο παίκτης που έχει γαστρεντερίτιδα πήρε θεραπευτική αγωγή κι επέστρεψε στο σπίτι του. Σε όλο το πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος Φυτανίδης, Ούμπιντες και Γοδόι. Ο τελευταίος έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο γόνατο από το ματς με τον Αστέρα που δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ