ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στα Χανιά όπως στην Πόλη ο Ατρόμητος

Στα Χανιά όπως στην Πόλη ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς της Δευτέρας (31/8) με τον Πλατανιά στα Χανιά δεν παρουσιάζει καμία διαφοροποίηση συγκριτικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Στόχος το 2x2 για τον Ατρόμητο.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Κυριακή (30/8) για τα Χανιά ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (29/8) στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ. Οι ίδιοι ακριβώς είχαν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Στόχος των Περιστεριωτών είναι διπλασιάσουν τις νίκες τους, έπειτα από αυτή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη εναντίον της Φενέρμπαχτσε ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα, πιεστικά τετράγωνα και τελειώματα φάσων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ