ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού

Σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού
Ατρόμητος Κ20 INTIME SPORTS

Η Κ20 του Ατρόμητου νίκησε με 3-1 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Σπανό να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών. Στο γήπεδο και ο Γιάννης Γκούμας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα υποδομής παρέμεινε ο Ατρόμητος μετά τη σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Οι... μικροί αλλά ατρόμητοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα γκολ των Λημιού, Παπασπύρου και Παναγιωτόπουλου. Το 3-1 έκανε ο Τζανουλίνο στο 89’.

Το γήπεδο βρέθηκε τόσο ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, όσο και ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος:Θεοδωράκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Λημνιός (78’ Λαζαρίδης), Νάτσος, Παπασπύρος (78’ Βλάχος), Μπαστακός (69’ Παναγιωτόπουλος), Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος.

Παναθηναϊκός:Κότσαρης, Ξηρός, Μυρθιανός, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Μπαλατσούρας, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β', Αγγελόπουλος Γ', Παπανικολάου, Λάμπρου.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπαμίχα, Χατζηγιοβάννης, Ζαφειράκης.

Η προπόνηση της ημέρας

"Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο μαζί με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος την Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση", αναφέρει το δελτίο Τύπου του Σαββάτου για την προπόνηση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ