ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός υπέρ Βασσάρα και κατά των 4 "μεγάλων"

Σπανός υπέρ Βασσάρα και κατά των 4 "μεγάλων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός προχώρησε σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ζήτησε απ' τις ομάδες της Super League, κι ειδικά απ' τους 4 "μεγάλους", να σταματήσουν να δυναμιτίζουν το κλίμα και να καταφέρονται εναντίον του Κύρου Βασσάρα.

Το κλίμα, γι' ακόμα μία φορά, είναι τεταμένο στους κόλπους της Super League, με τον επιδιαιτητή, Κύρο Βασσάρα να μπαίνει στο στόχαστρο των 4 μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής. Μάλιστα και οι 4 "μεγάλοι" εξέδωσαν ανακοίνωση και καταφέρθηκαν εναντίον του.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, ο οποίος μέσω δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ζήτησε απ' όλες τις ομάδες να σταματήσουν να δυναμιτίζουν το κλίμα, τονίζοντας πως "οι ανακοινώσεις των τεσσάρων "μεγάλων" κατά του κυρίου Βασσάρα αποτελούν εύσημα και απόδοση τιμής".

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ατρόμητου:

"Καλώ όλες τις ομάδες της Super League να σταματήσουν τις άστοχες και άδικες ανακοινώσεις κατά μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και συγκεκριμένα κατά του κυρίου Βασσάρα ο οποίος γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση υπό την προτροπή και παραίνεση της UEFA και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να την επιθυμεί ο ίδιος.

Το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν ένα κλίμα καχυποψίας και να δυναμιτίζουν το "προϊόν" όταν έχουν παρέλθει τρεις αγωνιστικές και όλοι βλέπουν μια θεαματική βελτίωση στο χώρο της διαιτησίας.

Οι ανακοινώσεις δε των τεσσάρων "μεγάλων" κατά του κυρίου Βασσάρα αποτελούν εύσημα και απόδοση τιμής γιατί αποδεικνύουν περίτρανα ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει, κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Ας αφήσουμε λοιπόν την επιτροπή ήσυχη να κάνει τη δουλειά της. Οι διαιτητές θα κριθούν από την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο και μόνο. Όλοι εμείς ας ασχοληθούμε μόνο με τις ομάδες μας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ