ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Το άγχος στη Φενέρ, νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ"

Σπανός: "Το άγχος στη Φενέρ, νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ"
Σπανός INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (20/8, 21.00) ο Ατρόμητος κοντράρεται στο Περιστέρι με τη Φενέρμπαχτσε και ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός τοποθετείται στο Sport24.gr: "Το άγχος το έχει η Φενέρ. Αν δεν νικήσουμε, καλή είναι και η ισοπαλία...".

Έρχεται το μεγάλο παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Φενέρμπαχτσε. Την Πέμπτη (20/8, 21.00) η ομάδα του Περιστερίου κοντράρεται στην έδρα της με τους Τούρκους, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play off του Europa League και ο Γιώργος Σπανός έδωσε το στίγμα του για τα δύο παιχνίδια μέσω του Sport24.gr.

Επεσήμανε πως ξεκάθαρα η Φενέρ είναι το φαβορί, η οποία όμως "έχει και το άγχος, γιατί εμείς είμαστε το αουτσάιντερ". Τόνισε πως το ιδανικό για τον Ατρόμητο είναι να πάρει τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ και παραδέχτηκε πως και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Ο Σπανός υποστήριξε ότι θα έρθουν στο Περιστέρι περίπου 600 Τούρκοι οπαδοί της Φενέρ και συνέστησε... ηρεμία.

Η τοποθέτησή του: "Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για όλους μας. Πιστεύω στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας στο πρώτο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό, και θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ποιότητα και οι παίκτες τη φιλοδοξία για να τα καταφέρουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι από μόνα τους κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Το ιδανικό θα είναι να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά αυτό μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο. Μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν στο Περιστέρι και ό,τι έρθει μπροστά...

Με τους ανθρώπους της Φενέρ μιλάμε, υπάρχει επικοινωνία και διάθεση για συνεργασία για τα δύο παιχνίδια. Μας έχουν ζητήσει 500-500 εισιτήρια. Θα κάνουμε όσες ενέργειες πρέπει, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενα πατρατράγουδα. Ο αθλητισμός ενώνει, να αφήσουμε έξω τις πολιτικές διαφορές".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ