ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους"

Σπανός: "Στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός θέλει να δει τον Ατρόμητου στους ομίλους του Europa League και θεωρεί ότι αν η ομάδα του έχει μια βατή κλήρωση μπορεί να τα καταφέρει.

Στα αποδυτήρια του Ατρόμητου για να μοιράσει συγχαρητήρια βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΪΚ ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός. Χαρούμενος και περήφανος για την πρόκριση του συλλόγου του Περιστερίου έκανε με όλους τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ χαι φάιβ.

Αμέσως μετά στις δηλώσεις υποστήριξε πως στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους και θεωρεί ότι αυτή μπορεί να έρθει αν υπάρξει ένας βατός αντίπαλος στην κλήρωση της Παρασκευής.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Κάναμε το πρώτο βήμα σήμερα. Περάσαμε στα πλέι οφ και με μια βατή κλήρωση να περάσουμε στους ομίλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ που καταφέρανε και περάσαμε. Δεν ήταν εύκολη ομάδα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι με πολύ μυαλό και πολύ τακτική και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο τέρμα".

Για την συνέχεια:
"Πιστεύω να έχουμε μια βατή κλήρωση, μην πέσουμε στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα σε πιο γκρουπ, αλλά στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους".

Για το αν ενισχυθεί η ομάδα:
"Θα δούμε, θα δούμε τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ