ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Πέσαμε σε χειρουργούς"

Σπανός: "Πέσαμε σε χειρουργούς"
Σπανός INTIME SPORTS

Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή διαιτητικά λάθη εναντίον της ομάδας του. Λιποθύμησε οπαδός στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος έχασε με 1-0 από την Φενέρμπαχτσε στο Περιστέρι με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ξέσπασε και έκανε λόγο για ασέβεια τόσο κατά της ομάδας του όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, Novasports:

"Πέσαμε πάνω σε μια τριάδα χειρουργών που δεν σεβάστηκαν τον Ατρόμητο και το ελληνικό ποδόσφαριο. Παίξαμε 11 εναντίον 14. Αν γίνονταν αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τα συζητούσαμε καιρό. Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από την ανωτερότητα της Φενέρ, αλλά από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Δεν μας έδωσε δύο πέναλτι και στο τέλος το ματς κρίθηκε από επιθετικό φάουλ του Φαν Πέρσι. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάποιοι κύριοι δεν σέβονται τον ιδρώτα μας και θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις στη συνέχεια".

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οπαδός του Ατρόμητου έχασε τις αισθήσεις του αλλά γρήγορα επανήλθε με τη βοήθεια των ανθρώπων του γηπέδου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ