ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Η διαιτητική τριάδα μας έκλεψε δυο πόντους"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, υποστήριξε πως έγινε ξεκάθαρη αλλοίωσης αποτελέσματος στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

Σύμφωνα με όσα σημείωσε μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" η διαιτητική τριάδα έκλεψε δυο πόντους από τον Ατρόμητο με τις αποφάσεις της.

Ο Σπανός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

"Λυπάμαι γιατί πίστευα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στον τομέα της διαιτησίας, αλλά δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας κατάφωρης αλλοίωσης αποτελέσματος από τη διαιτητική τριάδα, σε ένα παιχνίδι που δεν μας δόθηκε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Ρισβάνη και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει".

Για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του Ατρομήτου:
"Αυτή τη στιγμή είμαστε εν θερμώ, θα μιλήσουμε στην ΚΕΔ και σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους διαιτητές. Δυστυχώς υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από έναν διαιτητή που έχει εμπειρία. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το παιχνίδι και με 11 και με 10 παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μια διαιτησία που έπαιξε 50-50".

Για το αν ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του:
"Ο Ατρόμητος είναι μια καινούρια ομάδα με 14 παίκτες, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι οι φορείς να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν οι ομάδες μέσα στο γήπεδο. Σήμερα η διαιτητική τριάδα έκλεψε δύο πόντους από τον Ατρόμητο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ