ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Είμαι έξαλλος"

Σπανός: "Είμαι έξαλλος"
EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε σε αυστριακά ΜΜΕ για την παραπομπή του σε δίκη για στημένα παιχνίδια, εξηγώντας ότι είναι "έξαλλος" και ότι "θα υπερασπιστώ το συμφέρον του συλλόγου".

Με τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ και τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του, τα αυστριακά ΜΜΕ επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και δη την υπόθεση της παραπομπής 28 ατόμων σε δίκη για στημένα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός.

Η " Wiener Zeitung" μίλησε με τον επικεφαλής των Περιστεριωτών, ο οποίος υποστήριξε αρχικά για την υπόθεση: "Είμαι πικραμένος ναι, έξαλλος".

Ο Έλληνας επιχειρηματίας υποστήριξε ότι η κατηγορία είναι "εντελώς αβάσιμη" και πρόσθεσε ότι στηρίζεται μόνο σε έναν "γνωστό ψευδομάρτυρα".

"Υποτίθεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε ηθελημένα δύο βασικούς παίκτες μας, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσιολογικό και η UEFA δεν το θεωρεί ύποπτο. Η όλη υπόθεση είναι απλά γελοία".

Τέλος, ο Σπανός δήλωσε στο αυστριακό μέσο: "Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστώ το συμφέρον του Ατρομήτου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ