ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε καλό δρόμο του Στόιτσεβ στον Ατρόμητο

Σε καλό δρόμο του Στόιτσεβ στον Ατρόμητο
Στόιτσεβ INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίλος Στόιτσεβ βρίσκεται ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Αισιόδοξοι στην ομάδα του Περιστερίου πως ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός θα ντυθεί στα "κυανόλευκα" μέσα στις επόμενες μέρες.

Ατρόμητος και Σαράγεβο φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Μίλος Στόιτσεβ. Οι Περιστεριώτες ανέβασαν την προσφορά τους για λογαριασμό του 28χρονου μεσοεπιθετικού και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει πλήρης συμφωνία.

Αν συμβεί αυτό, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Στόιτσεβ θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1987 και αγωνίζεται στη Σαράγεβο, την ομάδα που πέρυσι απέκλεισε τον Ατρόμητο από τη συνέχεια του Europa League.

* Το Σάββατο (8/8) ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και η επιστροφή στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (9/8) το απόγευμα.

* Στον Ατρόμητο διέψευδαν τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν δεχτεί πρόταση για τον Ναπολεόνι. "Άλλωστε δεν υπάρχει και πρόθεση να δώσουμε κάποιον βασικό μας παίκτη ενόψει και των play off του Europa League" καθιστούσαν σαφές οι Περιστεριώτες.

Ο Λημνιός και τα ρεκόρ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε δελτίο Τύπου το Σάββατο (8/8), στο οποίο έγινε αναφορά στον νεαρό Λημνιό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό ματς, σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών. Συγκεκριμένα επισημαίνεται: " 16,5 ετών έκανε την παρθενική του συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος κι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρόμητου που αγωνίστηκε σε τόσο μικρή ηλικία με την επαγγελματική ομάδα στην Α' Εθνική (Σούπερ Λίγκα) τον Οκτώβριο του 2014.

17,2 ετών έκανε την παρθενική του συμμετοχή σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έγινε πάλι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρόμητου που αγωνίστηκε σε τόσο μικρή ηλικία με την επαγγελματική ομάδα στο Europa League, τον Αύγουστο του 2015. O Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται στον Ατρόμητο από τα 14 του. Καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε από τη Νίκη Βόλου καθ’ υπόδειξη του σκάουτ Τόλη Αποστόλου και εντάχθηκε στην ομάδα Κ17.

Το καλοκαίρι του 2014 με εισήγηση του τότε προπονητή Γιώργου Παράσχου και του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου παίρνει μέρος στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας στο Πήλιο και με την επιστροφή στην Αθήνα υπογράφει συμβόλαιο. Την περσινή σεζόν (2014-15) έκανε προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα αλλά αγωνιζόταν με τον Ατρόμητο Κ20 πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία με πολλά γκολ υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Κορακάκη.

Τον Οκτώβριο του 2014 ο τότε προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο δεν διστάζει να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στον αγώνα με τον Εργοτέλη και την περασμένη Πέμπτη ο προπονητής μας Μιχάλης Γρηγορίου του δίνει το «βάφτισμα του πυρός» και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Δημήτρης Λημνιός ( διεθνής με την Εθνική Παίδων) έχει πλέον μια μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή μπροστά του. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά υπάρχει και συνέχεια".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ