ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Περιμένω να δω την αντίδρασή σας"

Σα Πίντο: "Περιμένω να δω την αντίδρασή σας"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, μίλησε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου τους ζητούσε να αντιδράσουν και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, που οδηγούσαν στο 2-0.

Δεν τα πήγαινε καλά ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, χάνοντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Κάτσε και Ρατς. Στο ημίχρονο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο ζήτησε από τους παίκτες του να αντιδράσουν και τους είπε ότι πιστεύει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν και τελικά το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1.

"Ηρεμήστε και πιστέψτε το. Έχουμε κάνει λάθη και χάνουμε από δική μας ευθύνη, όχι γιατί ο αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Αυτά τα λάθη γίνονται όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ηρεμήστε, καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε μέσα για να γυρίσετε το ματς και να ανατρέψετε την κατάσταση. Περιμένω να δω την αντίδρασή σας. Πιστεύω ότι μπορείτε να το κάνετε, πιστέψτε το κι εσείς", έλεγε με πάθος και ζήλο ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα, ο 42χρονος κόουτς και οι παίκτες του Ατρομήτου έβαλαν "πλάτη" στον Λουίτσι Τσέναμο για το γκολ που δέχτηκε, διότι ο έμπειρος γκολκίπερ περνούσε και δύσκολες στιγμές εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ