ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Υπήρχαν πολλά σφυρίγματα απ' τον διαιτητή"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο στάθηκε στα πολλά σφυρίγματα του Γιώργου Μπλάνα, τα οποία δεν βοήθησαν να βρει ρυθμό η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος με την ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 28η αγωνιστική της Super League, σε μία αναμέτρηση με λίγες καλές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ρικάρντο Σα Πίντο στάθηκε στα πολλά σφυρίγματα του Γιώργου Μπλάνα, τα οποία δεν βοήθησαν, σύμφωνα με τον ίδιο, να βρει ρυθμό ο αγώνας.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως είναι θετικός να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Στο πρώτο μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες από στατικές φάσεις και εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Στο β' μέρος μπήκαμε πιο δυναμικά, είχαμε την κατοχή, είχαμε ευκαιρίες, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν τερματοφύλακα, στους αμυντικούς και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Από την πλευρά του διαιτητή, υπήρχαν πολλά πολλά σφυρίγματα, πολλές κάρτες για φάουλ στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πέρα από το κομμάτι αυτό, η αντίπαλη ομάδα δεν είχε κάποιες ιδιαίτερες φάσεις".

Για το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο στους παίκτες του: "Το καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο για το κίνητρο να είναι συγκεντρωμένοι. Εγώ πάντα προσπαθώ να τους δώσω ένα κίνητρο, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθούν, ασχέτως αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνητρο".

Για το ραντεβού που αναμένεται να έχει με τη διοίκηση: "Σαφώς μου αρέσει που είμαι στον Ατρόμητο, όπως και οι άνθρωποί του. Ξέρω ότι υπάρχει ανάλογη διάθεση. Πλέον μένει να συζητήσουμε τις καταστάσεις και τα δεδομένα μιας νέας συνεργασίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ