ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Περιμένω μεταγραφές"

Σα Πίντο: "Περιμένω μεταγραφές"
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο εστίασε στην νοοτροπία νικητή και τόνισε πως περιμένει μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

"Ηταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλαμε, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ, αλλά λόγω του τερέν, αλλά και του γεγονότος ότι επιλέξαμε να παίξουμε ψηλό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε.

Δεν είχαμε σίγουρα την ηρεμία που έπρεπε στο τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ψυχή και έδειξαν ότι έχουν τη νοοτροπία του νικητή", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό, είπε: " Οι συζητήσεις για τις μεταγραφές έχουν γίνει εδώ κι ένα μήνα. Έχω μιλήσει και με τον κ. Σπανό και με τον κ. Αγγελόπουλο. Τους είπα τις προτάσεις μου για κάποιες αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε. Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση, όμως, ούτε θετική, ούτε αρνητική. Ξέρω τι θέλω εγώ, αλλά από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Για την κατάσταση της ομάδας, τόνισε : "Έχω δει αυτά που θέλω όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Τα παιχνίδια είναι το ένα πίσω απ' το άλλο. Είναι πολλά, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, οι αγωνιστικοί χώροι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολοι. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο που έχουμε, αν και πιστεύω ότι μπορούμε και παραπάνω. Ήμασταν άτυχοι και σε πολλά ματς δεν πήραμε τους βαθμούς που θα θέλαμε και αυτό μας δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ