ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Εγώ θέλω να μείνω, τις επόμενες μέρες τελειώνει το θέμα"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ) ΣΑΠΙΝΤΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ) ΣΑΠΙΝΤΟ ICON

Ο Σα Πίντο με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έδειξε ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν.

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Σα Πίντο όπως υποστήριξε ο Πορτογάλος μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο.

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός με τις δηλώσεις του έδειξε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα για χάρη του Ατρόμητου. Χαρακτηριστικά είπε:

"Ένα πολύ καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Εμείς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος επιθετικά και αυτό που κάναμε κι έχουμε δουλέψει επιθετικά κι αμυντικά. Με αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τουλάχιστον ένα βαθμό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες και συγχαρητήρια στον γκολκίπερ Θεοδωράκη που στο πρώτο του παιχνίδι ήταν πολύ καλός, όπως και ο Νάτσος που μπήκε αλλαγή και τα πήγε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι".

Για το μέλλον του με τον Ατρόμητο:
"Αυτό που θέλω εγώ είναι να μείνω. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, οι παίκτες, η οργάνωση του κλαμπ. Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα τελειώσει το θέμα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ