ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Δύσκολο να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Σα Πίντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, ενώ στάθηκε στη δυσκολία του να δώσει κίνητρο στους παίκτες του στον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια και ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη δυσκολία που προκύπτει από αυτό. Όσον αφορά το ματς, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Στο πρώτο ήμασταν κακοί και η αλήθεια είναι πως μας επηρέασε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 2ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στη συνέχεια και ήταν καλύτερος. Κομβικό ήταν το σημείο στις αρχές του β΄ ημιχρόνου που δεν καταφέραμε να μειώσουμε ενώ είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κούραση και η απογοήτευση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη".

Πρόσθεσε: " Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν μας άφησαν να πιάσουμε τον στόχο μας. Μας δυσκολεύει πολύ την καθημερινότητα μας, αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Λάρισα. Πάντα ο σκοπός μας είναι να μην ρίξουμε το επίπεδο, μιας και είμαστε επαγγελματίες. Προσπαθώ να δώσω πάντα κίνητρο στους παίκτες μου, αλλά αυτό είναι δύσκολο όπως καταλαβαίνετε στις τελευταίες αγωνιστικές. Ξέρω ότι είναι δύσκολο πλέον να βρούμε τις λύσεις που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ