ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ψηφίζει" Ατρόμητο ο Μαρτίνες

"Ψηφίζει" Ατρόμητο ο Μαρτίνες
Μαρτίνες

Ο Νίκο Μαρτίνες είναι κάτι παραπάνω από θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, ωστόσο δεν έχει επέλθει μέχρι στιγμής συμφωνία μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και του Ολυμπιακού.

Τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας καλείται να βρει ο 28χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, Νικολάς Μαρτίνες, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο. Ο Νίκο παραχωρείται ως δανεικός από τους "ερυθρόλευκους", με τον Ατρόμητο να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Άλλωστε ο Τραϊανός Δέλλας ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κοσμίν Ματέι, μετά και την αποχώρηση του Ρουμάνου για τη γειτονική Τουρκία και την Γκεντσλέρμπιρλίγι.

Ο Αργεντινός είναι κάτι παραπάνω από θετικός με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, μια ομάδα που έχει ως στόχο την πρώτη πεντάδα και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων (Ολυμπιακού και Ατρομήτου), με την υπόθεση να έχει είτε θετική είτε αρνητική κατάληξη τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ