ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ψάχνει τους αντικαταστάτες των Λαζαρίδη, Γοδόι ο Δέλλας

Ψάχνει τους αντικαταστάτες των Λαζαρίδη, Γοδόι ο Δέλλας
Μπίτολο, Γοδόι INTIME SPORTS

Ο Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς με την Καλλονή τους τιμωρημένους Λαζαρίδη, Γοδόι. Μπίτολο ή Πίτου Γκαρσία διεκδικούν μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Δυο αλλαγές σίγουρα θα έχει η ενδεκάδα του Ατρόμητου του στο ματς με την Καλλονή σε σχέση με τους έντεκα που έπαιξαν στο Αγρίνιο.

Ο Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λαζαρίδη, Γοδόι που είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και ψάχνει τους αντικαταστάτες τους.

Και αν για τον Λαζαρίδη τα κουκιά είναι μετρημένα καθώς επιστρέφει ο Φυντανίδης και αναμένεται να πάρει θέση στην βασική ενδεκάδα στο κέντρο δυο παίκτες διεκδικούν τη θέση.

Συγκεκριμένα ο Μπίτολο ή ο Πίτου Γκαρσία θα πάρουν τη θέση του Γοδόι και θα αγωνιστούν στη νευραλγική θέση στο χώρο του κέντρου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο ιδιόκτητο γήπεδο του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί πάλι στον Ασπρόπυργο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ