ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη για Μπόρισλαβ Στόιτσεφ στον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ

Πρώτη για Μπόρισλαβ Στόιτσεφ στον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ
REPORTER IMAGES

Την παρθενική του εμφάνιση σε αποστολή του Ατρόμητου πραγματοποιεί ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, καθώς το όνομα του συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα 20 που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη προπόνηση της Παρασκευής.

Ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, είναι το νέο πρόσωπο της αποστολής του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να συμπεριλαμβάνει τον κεντρικό οπισθοφύλακα στην αποστολή για πρώτη φορά είκοσι μέρες μετά την απόκτηση του.

Ο Στόιτσεφ έως τώρα έκανε τις περισσότερες μέρες διπλές προπονήσεις για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο και ο νεαρός τεχνικός θεωρεί ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα του ΟΑΚΑ όπου οι Περιστεριώτες θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Γρηγορίου μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει στην διάθεση του και η αποστολή έχει μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Στόιτσεφ πήρε τη θέση του Λημνιού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

* Ο Ατρόμητος Κ20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕΚ στο γήπεδο των Σπάτων στις 11.30. Επίσης αύριο, ο Ατρόμητος Κ17 θα αγωνιστεί στο γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με την Καλλονή στις 11.00".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ