ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη για Καραδήμο, όλα καλά με Παπαδόπουλο

Πρώτη για Καραδήμο, όλα καλά με Παπαδόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκάς Καραδήμος βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα για πρώτη φορά δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Κορακάκη στον Ατρόμητο. Μοναδικός απών ο Γκορμπούνοφ από τις προπονήσεις της ομάδας του Περιστερίου.

Την Τετάρτη το μεσημέρι έγινε γνωστή η ανάληψη καθηκόντων ως βοηθού προπονητή στον Ατρόμητο από τον Λουκά Καραδήμο και μια μέρα μετά ο πρώην άσος βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Κορακάκη για την προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου.

Τον Καραδήμο παρουσίασε σε όσους δεν τον γνώριζαν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Σπύρος Σοφιανός ενώ στη συνέχεια απευθείας οι Κορακάκης-Καραδήμος στρώθηκαν στη δουλειά.

Το καλό για το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου είναι πως πλέον δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα πλην της απουσίας του Γκορμπούνοφ ο οποίος είναι διεθνής καθώς και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που είχε ένα πρόβλημα την Τετάρτη γυμνάστηκε κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας μας.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρης Παπαδόπουλου που έλειψε χθες λόγω ίωσης. Απουσιάζει ο διεθνής με την Εθνική Λευκορωσίας Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Το βοηθό προπονητή Λουκά Καραδήμο που ανέλαβε καθήκοντα παρουσίασε o Team Manager Σπύρος Σοφιανός πριν από την έναρξη της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές. Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ