ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με τον Νάστο

Πρόβλημα με τον Νάστο
Νάστος Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Νάστος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και έκανε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ατρόμητος είναι μια από τις ομάδες που συνεχίζουν την μάχη τους στο πρωτάθλημα με την συμμετοχή τους στα πλέι οφ και οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου κοιτούν ψηλά. Ακόμα και στην 2η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στην έξοδο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου συνεχίζουν τις προπονήσεις τους μέσα ικανοποίησης για το ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα που χάρισε στην ομάδα την καλύτερη θέση στην ιστορία της.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Πανθρακικού έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά συμπεριλαμβανομένων των Ναπολεόνι και Γιαννούλη.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Νάστο ο οποίος έπαθε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να γίνουν γνωστά την Τετάρτη και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Επίσης την Τετάρτη η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών θα μεταβεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Περιστερίου για να προσφέρει αρνιά σε άπορους συμπολίτες μας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ