ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Κιβρακίδη στον Ατρόμητο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Κιβρακίδη στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι το ζητούμενο για τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον Ατρόμητο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχεται την ΑΕΛ και θέλει τη νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν με ένα θετικό πρόσημο.

Ο Σα Πίντο είδε στην τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου τον Κιβρακίδη να νοιώθει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και να εγκαταλείπει το πρόγραμμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής όπως επίσης και οι Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Τσατσόπουλος, Λαζαρίδης που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Κατράνης, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.

Οι Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Τσατσόπουλος, Λαζαρίδης που έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ