ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Μπρίτο, Φυτανίδη στον Ατρόμητο

Πρόβλημα με Μπρίτο, Φυτανίδη στον Ατρόμητο
Μπρίτο Πέλκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Μπρίτο, Φυτανίδη αλλά και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς με τον ΠΑΣ.

Με δυο επιπλέον απουσίες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής (11/9) κόντρα στον Ατρόμητο καθώς ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους Φυτανίδη και Μπρίτο να γυμνάζονται ατομικά. Ο πρώτος έχει σύσπαση στο ισχίο και ο δεύτερος αιμάτωμα στην περόνη και η εκτίμηση τους θα επανεκτιμηθεί και την Τρίτη.

Φυσικά απόντες από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν και οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Λημνιός και Νάτσος με τους τρεις τελευταίους να ενσωματώνονται την Τρίτη και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί η 3αγωνιστική, έτσι η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. (18.15).

Η προπόνηση έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο κι εκτός από τους διεθνείς Γκορμπούνοφ, Κατράνη,. Λημνιό, Νάτσο που απουσιάζουν, δεν προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους οι Φυτανίδης και Μπρίτο.

Ο πρώτος έχει σύσπαση στο ισχίο και ο δεύτερος αιμάτωμα στην περόνη από χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Aκολούθησαν ατομικό, θεραπεία, ποδήλατο, πισίνα καιspa".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ