ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Αγκουαζί, Ναπολεόνι

Πρόβλημα με Αγκουαζί, Ναπολεόνι
Ναπολεόνι Ουμπίδες INTIME SPORTS

Αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ είναι οι Αγκουαζί και Ναπολεόνι με τους δυο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου να τραυματίζονται στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Τραυματίες επέστρεψαν από το Αγρίνιο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι Αγκουαζί και Ναπολεόνι. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου τραυματίστηκαν στην διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και η παρουσία τους είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα ο Σα Πίντο είδε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Καράσκο, να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Ατρόμητου και να τίθεται στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναιτωλικού και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Τραυματίες από το χθεσινό παιχνίδι είναι οι Αγκουαζί (εκτεταμένο αιμάτωμα στο γόνατο) και Ναπολεόνι (χτύπημα στη γάμπα). Οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία και spa, πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν και στην αυριανή πρωινή προπόνηση.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο νεαποκτηθείς Μαουρίτσιο Καράσκο.

Αύριο και μεθαύριο οι παίκτες θα υποβληθούν ανά γκρουπ σε αιματολογικές εξετάσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ