ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα και με Κοντοέ στον Ατρόμητο ενόψει Ολυμπιακού

Πρόβλημα και με Κοντοέ στον Ατρόμητο ενόψει Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κοντοές δεν μπόρεσε να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του την Τετάρτη (21/10) επειδή ένιωσε μια σύσπαση στην γάμπα. Εκτός και ο Μπάλλας.

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/10) με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Κοντοέ να μένει εκτός προγράμματος καθώς ένιωσε μια σύσπαση στην γάμπα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Επίσης εκτός έμεινε και ο Μπάλλας που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό. Η κατάσταση του πρώτου θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη ενώ ο δεύτερος θα χάσει το ματς με την ομάδα των "ερυθρόλευκων".

Από εκεί και πέρα στον Ατρόμητο πήραν την απόφαση ο Ουσέρο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τη Βέροια να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην των Κοντοέ και Μπάλλα.

Ο Κοντοές (σύσπαση στη γάμπα) έκανε ατομικό και ο Μπάλλας (τράβηγμα στον προσαγωγό) θεραπεία. Ο Ουσέρο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ( 4 κάρτες) στο ματς της 11αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ