ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προτάθηκε στον Ατρόμητο ο Μπαρόχα

Προτάθηκε στον Ατρόμητο ο Μπαρόχα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα, έχει προταθεί στους Περιστεριώτες.

Μετά την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ κι εν αναμονή της απάντησης του Αντρέι Γκορμπούνοβ, ο Ατρόμητος ψάχνει να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα. Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ομάδα του Περιστερίου είναι αυτή του πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Καράκας, από την οποία κι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν, ως δανεικός. Αυτή ήταν και η πρώτη του εμπειρία εκτός Βενεζουέλας, ενώ εντός των συνόρων της χώρας της Νοτίου Αμερικής, αγωνίστηκε τόσο στην ομάδα της πρωτεύουσας όσο και τους Γιαμέρος.

Ο Αλάιν Μπαρόχα είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και μάλιστα συμμετείχε την περυσινή σεζόν με τη "βινοτίντο" στο Copa America 2015, το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα της Χιλής. Με την Ένωση είχε 29 συμμετοχές, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ