ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προληπτικά εκτός ο Πίτου Γκαρσία στον Ατρόμητο

150730 AIK:s Dickson Etuhu och Atromitos Pitu under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104
Πίτου Γκαρσία INTIME SPORTS

Ενοχλήσεις στο γόνατο ένιωσε ο Πίτου Γκαρσία στην προπόνηση της Τρίτης (4/8) και έμεινε εκτός, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Αργότερα στην Ελλάδα η αποστολή της ΑΪΚ.

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα με την ΑΪΚ και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Από την προπόνηση μόνο ο Πίτου Γκαρσία έμεινε εκκτός, για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στο γόνατο). Έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ, λόγω αλλαγής στην ώρα έλευσης της αποστολής της ΑΪΚ στην Ελλάδα, η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Αντρέας Αλμ θα γίνει την Τετάρτη (5/8) στις 22.15 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου). Θα έχει προηγηθεί στις 21.00 η προπόνηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ