ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προλαβαίνει τη Ντινάμο Μπρεστ ο Κιβρακίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κιβρακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Σάκιτς τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον ο Κυριάκος Κιβρακίδης φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (26/7) με τη Ντινάμο Μπρεστ.

Ο Ατρόμητος κοιτάζει μπροστά μετά το φιλικό με την ΑΕΚ στο Περιστέρι (0-0), με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να βλέπει μονάχα τη Μπρεστ και πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό της, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει ανεβάσει "στροφές" και πέρασε όλα τα σημερινά προπονητικά τεστ ενώ στην αυριανή (23/7) προπόνηση θα λάβει κανονικά μέρος με την ομάδα, όπερ σημαίνει ότι υπολογίζεται από τον Αυστριακό προπονητή. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης και ο αστράγαλός του έδειξε σε καλή κατάσταση. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Λευκορώσους.

Η προπόνηση της Δευτέρας (23/7) είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, με την ευρωπαϊκή αποστολή των παικτών να αναχωρεί με την ολοκλήρωση της προπόνησης για ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο προκειμένου την Τρίτη (24/7) να ταξιδέψει για Μίνσκ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Μανούσου, Ρισβάνη και Νάτσου που πραγματοποίησαν αποθεραπεία στο Spa της ομάδας μιας και αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Σάκιτς που μετά το χθεσινό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Κιβρακίδης έχει ανεβάσει στροφές και πέρασε όλα τα σημερινά προπονητικά τεστ ενώ στην αυριανή προπόνηση θα λάβει κανονικά μέρος με την ομάδα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα με την ευρωπαϊκή αποστολή των παικτών να αναχωρεί με την ολοκλήρωση της προπόνησης για ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο προκειμένου την Τρίτη να ταξιδέψει για Μινσκ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ