ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προετοιμασία σε δυο γκρουπ στον Ατρόμητο

Προετοιμασία σε δυο γκρουπ στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Χωρίς επιπλέον προβλήματα από το ματς Κυπέλλου με την Λαμία συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου με φόντο το ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά την πρώτη νίκη με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του, στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία, ο Ατρόμητος θα ψάξει και τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο Αγρίνιο.

Το ματς με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας είναι αρκετά δύσκολο αλλά οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Το ευχάριστο για τον Τραϊανό Δέλλα είναι πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα από το ματς κόντρα στην Λαμία και η προετοιμασία συνεχίστηκε την Πέμπτη χωρίς επιπλέον απουσίες. Ο νεαρός τεχνικός βέβαια γύμνασε σε δυο γκρουπ τους παίκτες του μην θέλοντας να επιβαρύνει επιπλέον όσους είχαν παίξει κόντρα στην Λαμία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος ότι ο Ατρόμητος δέχτηκε πρόσκληση από την Μπολόνια για τη δοκιμή του γκολκίπερ της Κ17 Βασίλη Κίναλη με τους Περιστεριώτες να λένε το ναι και τον 17χρονο άσο να αναχωρεί για τη γειτονική χώρα την Κυριακή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όσοι αγωνίστηκαν στη Λαμία ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από εκείνους που δεν αγωνίστηκαν.

Γι α αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

*Πρόσκλησηαπό την Μπολόνια έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον τερματοφύλακα της Κ17 Βασίλη Κίναλη προκειμένου να λάβει μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις για μια εβδομάδα. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν καταφατική και ο παίκτης θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Ιταλία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ