ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πήρε Λαζαρίδη ο Ατρόμητος

Πήρε Λαζαρίδη ο Ατρόμητος
Λαζαρίδης

Ο Νίκος Λαζαρίδης άνοιξε το χορό των μεταγραφών στον Ατρόμητο. Ακολουθούν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές.

Η μεταγραφή του Λαζαρίδη στον Ατρόμητο ήταν ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση, καθώς αυτό που έμενε ήταν να πάρουν το "ΟΚ" από τον νέο προπονητή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει καλή άποψη για τον έμπειρο αμυντικό κι αμέσως άναψε πράσινο φως για να κλείσει η μεταγραφή του.

Την Τετάρτη λοιπόν ο Νίκος Λαζαρίδης ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο, τη φανέλα του οποίου θα φορά για τα επόμενα δυο χρόνια.

"Νομίζω ότι ο Ατρόμητος αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω γιατί είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα η οποία ταυτόχρονα έχει υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο.

Από την πρώτη στιγμή έδειξαν με την στάση τους πόσο με θέλουν στην ομάδα γι’ αυτό και δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό και ούτε έκανα δεύτερες σκέψεις πριν πω το «ναι» στην ομάδα", είπε αρχικά στο site της ΠΑΕ και συνέχισε:

"Γνωρίζω πάρα πολλά για τη νέα μου ομάδα. Την έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος, ξέρω ότι κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει επαγγελματικά χωρίς να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από το γήπεδο. Επειδή κι εγώ ως χαρακτήρας βάζω πάντα υψηλούς στόχους έτσι και στον Ατρόμητο έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση που είναι το Europa League και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στη φάση των ομίλων.

Βλέπουμε πάντως ότι ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο, έχει φθάσει σε δύο συνεχόμενους τελικούς του κυπέλλου Ελλάδας κι έκανε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα μπαίνοντας στην πεντάδα. Πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να φθάσουμε σε ένα τρίτο τελικό που μπορεί να σταθεί και τυχερός.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κύριο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε σε ένα προπονητή κι άνθρωπο της αξίας του που γνωρίζει άριστα το αντικείμενο αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά στην καριέρα του.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, για να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ