ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Περιμένει... χάρη ο Ατρόμητος

Περιμένει... χάρη ο Ατρόμητος
Παπάζογλου, Ατρόμητος, απογοήτευση INTIME SPORTS

Τα τελευταία ανεπιτυχή του αποτελέσματα έχουν καταστήσει απαραίτητο το 2x2 για τον Ατρόμητο, για να ελπίζει σε είσοδο στην πεντάδα. Το ακουστικό και στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό και η είσοδος στα play off δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Εκτός και αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πάρει ούτε μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ άδεια, οπότε οι Περιστεριώτες ευνοηθούν και πάρουν τη θέση των Ηπειρωτών στην πεντάδα. Αυτό ασφαλώς με την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΣ θα τερματίσει πέμπτος και ο Ατρόμητος έκτος.

Όπως και να 'χει, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα πρέπει να νικήσει και τα δύο ματς που απομένουν. Και τον Πανιώνιο και την Καλλονή, σε 33η και 34η αγωνιστική, αντίστοιχα. Οι ''κυανόλευκοι'' που αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Τρέξιμο έκανε ο Κοντοές και ατομικό πρόγραμμα οι Νάστος, Κιβρακίδης. Την Τρίτη (28/4) η ομάδα έχει ρεπό, αλλά οι τρεις θα προπονηθούν κανονικά με την προοπτική τουλάχιστον ο Κιβρακίδης να ενσωματωθεί στην προπόνηση της Τετάρτης. Στη διάθεση του προπονητή μας Νίκου Νιόπλια επιστρέφει ο Δημούτσος που εξέτισε την ποινή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ