ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πεντάρα Ατρόμητου στους Νέους

Πεντάρα Ατρόμητου στους Νέους
Ναπολεόνι, Ατρόμητος INTIME SPORTS

Φιλικό με την ομάδα Νέων έδωσε το Σάββατο (14/11) ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 5-0. Ποιους παίκτες χρησιμοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας και ποιοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Την ευκαιρία να βγάλει περαιτέρω συμπεράσματα από το υλικό που έχει στα χέρια του βρήκε το Σάββατο (14/11) ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός του Ατρόμητου είδε την ομάδα του να επικρατεί με 5-0 της ομάδας Νέων. Γοδόι και Ναπολεόνι ήταν οι σκόρερ του πρώτου μέρους (ο Ιταλός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Στο δεύτερο μέρος ο Λημνιός σημείωσε δύο γκολ, ενώ έδωσε και τον ασίστ στο 4ο γκολ των ανδρών, το οποίο σημείωσε ο Λε Ταλέκ. Στο πρώτο μέρος ο Δέλλας χρησιμοποίησε τους εξής: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπ. Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Μπάλλας, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι. Έπαιξαν και οι: Ουσέρο, Νάτσος, Μπαστακός, Μπίτολο, Λημνιός, Κιβρακίδης, Μίλος Στόιτσεφ, Παπασπύρος.

Κ20: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Μωραίτης, Κωστούλας, Τζίνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Παυλής, Λαζαρίδης, Νταβιώτης, Κομνηνός, Ρομάριο. 'Επαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Στρούγκης, Έντου, Κουτρούλης, Σιάνος, Κονταξής, Χαραλάμπους, Ντιντής, Ζιβάνοβιτς, Χανιώτης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ