ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Γκουγκούδης

Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Γκουγκούδης
Γκουγκούδης, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Γκουγκούδης αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Ο 27χρονος μπακ έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του και αποτελεί παρελθόν για τους Περιστεριώτες.

Διετές συμβόλαιο είχε υπογράψει με τον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι ο Σπύρος Γκουγκούδης. Ο 28χρονος μπακ έπαιξε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και έλυσε τη συνεργασία του την Τρίτη (4/7).

Ο Γκουγκούδης έχει παίξει στο παρελθόν σε Πυργετό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου. Σε διαδικασία λύσης συμβολαίου είναι δύο ακόμη παίκτες, οι Μίλος Στόιτσεφ και Νίκος Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκουγκούδη.

Τον ευχαριστούμε για το ήθος και το επαγγελματισμό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μετά την εξέλιξη αυτή, σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκονται οι Μίλος Στόιτσεφ και Νίκος Παπαδόπουλος οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν και εξετάζουν προτάσεις από ενδιαφερόμενους συλλόγους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ