ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Το 2014 να βρει ψηλότερα τον Ατρόμητο"

Παράσχος: "Το 2014 να βρει ψηλότερα τον Ατρόμητο"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι το 2013 φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα για τον Ατρόμητο τη νέα χρονιά.

«Το 2013 φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονο ούτε από τα πλέι οφ, ούτε από τη συγκομιδή που είχαμε στον πρώτο γύρο. Νομίζω ότι οι 32 βαθμοί ήταν πάρα πολύ καλοί. Σε πολλά παιχνίδια παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το ευχάριστο είναι ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου βγήκαν τρία - τέσσερα παιδιά τα οποία δείχνουν ότι έχουν απεριόριστα προσόντα και μπορούν να βοηθήσουν τον Ατρόμητο. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να έχει μία πολύ καλή συνέχεια στο δεύτερο γύρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Novasports ο Γιώργος Παράσχος.

Για το τι αφήνει από το 2013: «Την κακοτυχία που είχαμε στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Άλκμααρ. Ίσως μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε έναν από αυτούς τους δύο στόχους».

Για την κίνηση της Σούπερ Λιγκ να μοιράσει δώρα σε όλα τα γήπεδα: «Ήταν μία πολύ καλή ενέργεια και μακάρι να συνεχιστούν τέτοιες ενέργειες ειδικά αυτές τις εποχές. Συγχαρητήρια στη Σούπερ Λιγκ για την πρωτοβουλία που πήρε».

Για το τι εύχεται για το 2014: «Για τον Ατρόμητο εύχομαι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιούμαι τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, να ξεφύγουμε από αυτές τις μαύρες ημέρες τις οποίες έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια. Να επανέλθει το χαμόγελο στον κόσμο και να ξεφύγει από τη μιζέρια που βρίσκεται τώρα».

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Τις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές νομίζω ότι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια νομίζω ότι δεν πάει αρκετά καλά αλλά είναι μία ομάδα πολύ υπολογίσιμη με καλό υλικό».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ