ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Σοβαροί για να πάρουμε την νίκη"

Παράσχος: "Σοβαροί για να πάρουμε την νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του για το ματς με την Νίκη Βόλου χτύπησε το "καμπανάκι" στους παίκτες του και ζήτησε σοβαρότητα και στα ενενήντα λεπτά.

Στον Ατρόμητο συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Νίκη Βόλου και ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζήτησε προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε καλά γυμνασμένη ομάδα τον προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου και για αυτό οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Κιβρακίδης παραμένει εκτός προπονήσεων και ουσιαστικά είναι το μοναδικό πρόβλημα.

"Aύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στην σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Κιβρακίδη που έκανε ατομικό.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.grο Γιώργος Παράσχος είπε τα εξής για την κυριακάτικη αναμέτρηση:
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα γιατί τα στοιχεία που έδειξε η Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα είναι ότι πρόκειται για μια καλά γυμνασμένη ομάδα με νέα παιδιά.

Επειδή θα είναι μάλιστα το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Α’ Εθνική μετά από 48 χρόνια και θα έχει τον κόσμο δίπλα της, εμείς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει η απόδοσή μας να διατηρηθεί σε υψηλά στάνταρ σε ολόκληρο το 90λεπτο».

Τη Δευτέρα, οι Παναγιώτης Μπάλλας και Αλέξανδρος Κούρος θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με τη Σουηδία (5/9) και την Πολωνία (9/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2013/15,

Εξαιρετική παρουσία είχαν εξάλλου οι ποδοσφαιριστές μας Δημήτρης Λημνιός και Σπύρος Νάτσος με την Εθνική Παίδων στα δύο φιλικά παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Τουρκία.

Ο Νάτσος που ήταν αρχηγός της Εθνικής αγωνίστηκε δύο 90λεπτα ενώ ο Λημνιός που ξεκίνησε βασικός και στα δύο παιχνίδια σκόραρε μια φορά στη φιλική νίκη με 2-0 (το δεύτερο ματς έληξε ισόπαλο 1-1)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ