ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Να μην υποτιμήσουμε κανέναν"

Παράσχος: "Να μην υποτιμήσουμε κανέναν"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφορικά με την κλήρωση του Europa League έκανε λόγω για δυο άγνωστους αντιπάλους που χρίζουν προσοχής.

Με το νικητή του ζευγαριού Σαράγεβο (Βοσνία) – Χαούγκεσουντ (Νορβηγία) κληρώθηκε να αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η Χαούγκεσουντ επικράτησε με 1-0 και τώρα έχει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας και την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στη Νορβηγία ή στην Βοσνία στις 31 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Περιστέρι στις 7 Αυγούστου.

Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος σε σχόλιο του για την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν φαίνεται ότι επικρατέστερος αντίπαλος μας είναι η Χαούγκεσουντ. Είναι άγνωστος αντίπαλος και πρέπει να παρακολουθήσουμε τους τελευταίους αγώνες για να τη μάθουμε καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε καθόλου, το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει ακόμη και αν προκριθεί τελικά το Σαράγεβο».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ