ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Ήθελα οπωσδήποτε τη νίκη"

Παράσχος: "Ήθελα οπωσδήποτε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του και τόνισε ότι μόνο ένα αποτέλεσμα υπήρχε στο μυαλό του, ενώ στάθηκε στην μεγάλη αποχή του Ατρόμητου.

Η ισοπαλία δεν άρεσε στον Γιώργο Παράσχο, αφού όπως τόνισε ο ίδιος ήθελε ο Ατρόμητος να νικήσει οπωσδήποτε. Για αυτό έπαιξε με φουλ επιθετικό σχήμα στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα: Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν μέτριοι λόγω της μεγάλης αποχής μας. Χάσαμε το ρυθμό μας και μας στοίχισε. Και πάλι νομίζω ότι κάναμε 4-5 καλές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαμε εστία. Ήμασταν νευρικοί στην τελική προσπάθεια. Δεχτήκαμε το γκολ και κυνηγούσαμε το σκορ.

Μετά, στο δεύτερο ημίχρον άνοιξε το ματς και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Ο Τσενάμο απέκρουσε δύο τετ α τετ, αλλά και εμείς είχαμε φάσεις και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Θέλαμε να αρχίσουμε με νίκη τα πλέι οφ. Συνεχίζουμε και όσο περνάνε τα ματς, θα βρούμε το ρυθμό μας και θα δείξουμε τη γνωστή εικόνα μας.

Για το αν έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες των πλέι οφ: Σύμφωνα με την εικόνα που δείξαμε, συμφωνώ. Είχαμε τη μεγαλύτερη διάρκεια. Ίσως σε διάρκεια υπερτερούμε. Όμως στα ¾ του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Έχει πολλές επιλογές και ίσως είναι το πρώτο φαβορί για να τερματίσει πρώτος.

Για το αν ρίσκαρε με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Παπαδόπουλου – Ναπολεόνι: Το ρίσκαρα γιατί ήθελα οπωσδήποτε τη νίκη για αυτό έπαιξα με τρεις στράικερ. Υπάρχουν ματς που θα παίξουμε έτσι. Όμως ειδικότερα μετά την είσοδο του Καρέλη και όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός, ήταν πιο εύκολο να βάλω τον Ναπολεόνι.

Για το αν ήρθε η ώρα να πετύχει την υπέρβαση ο Ατρόμητος: Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, γιατί όπως είπα, το υλικό μας είναι περιορισμένο και δεν έχουμε κάρτες, νομίζω ότι θα διεκδικήσουμε με ίσες πιθανότητες με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, την πρώτη θέση. Έχει τα φόντα αυτή η ομάδα να τα καταφέρει.

* Κόπηκαν 3.172 εισιτήρια και εισπράχτηκαν 18.920 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ